OM MIG

Jeg er samfundsdebattør og forfatter.

Jeg skriver om ting der gør mig glad, vred, trist, klog og alt muligt andet.

Jeg holder foredrag for alle slags mennesker, for det jeg har at sige er relevant uanset hvor i livet man er og i hvilket selskab.

Jeg kæmper for kroppen og køn og kærlighed og tager udgangspunkt i mig selv for det er det jeg kender og derfra jeg kan tage et udgangspunkt.

Jeg bor i en campingvogn og forsøger at leve et liv tæt på jord og hav.

Jeg er dygtig med ord, krop og stemme, og tager freelanceopgaver af forskellig art. Det kan være alt fra finpudsning af (alle slags!) ansøgninger over skriveopgaver til undervisning i performance, skrivning og kommunikation. 

Henvendelser: louiseamaliejuul@gmail.com

Hvis du kan lide det, jeg skriver, og gerne vil læse mere, kan du hjælpe mig ved at sende et bidrag på MobilePay: 23 26 00 44 – alting hjælper. 

2 comments / Add your comment below

 1. Hej Louise
  Mig og min veninde har projektopgave i skolen.
  Vi har om krop og idealer.
  Vi har set din Instagram og din blog , og vi synes du er et rigtig godt forbillede for dem som har det det svært i deres krop.
  Vi ville derfor høre om du evt ville være med på at et interview, over telefonen om krop og idealer. Vi har lavet nogle sprøgsmål som vi meget gerne ville høre din meningen om.
  Det skal helst være inden fredag
  Vi håber du har lyst og tid:))
  Mvh Luna og Agnes

  1. Kære Luna og Agnes!

   Det lyder enormt spændende med jeres projekt. I må gerne ringe til mig – jeg har tid i morgen eftermiddag. Vil I ikke sende mig en mail på louiseamaliejuul@gmail.com, så kan vi aftale nærmere.

   De bedste hilsener,

   Louise Amalie

Skriv et svar